top of page
Kleuradvies (80%)_edited.jpg

Online brainstorm sessie

Met een online brainstormsessie kun je eenvoudig en snel interieuradvies krijgen. Dit pakket is perfect als je een of twee uurtjes wilt sparren over kleuren en materialen en tips & tricks voor jouw interieur wilt. Daarna kun je zelf aan de slag met de uitvoering.

Verzamel van tevoren alvast inspiratiebeelden en zet jouw woonvragen op papier, zodat we direct aan de slag kunnen.

  • Online brainstorm van ca. 1 uur.

  • Interieur-, kleur- en materiaaladvies

  • Verslag met besproken punten na afloop.

Finishing touch

Klopt de basis van jouw interieur, maar mis je de finishing touch? BoldLi interieur verzorgt het stylen van de ruimte, om van je interieur een sfeervol geheel te maken. 

 

De basis van jouw interieur klopt: de wanden zijn voorzien van een mooie kleur, meubelen sluiten daar goed bij aan en met de indeling ben je ook helemaal tevreden. Toch lukt het je niet goed om er één geheel van te maken. De ruimte voelt nog niet gezellig en warm aan. De juiste styling van de ruimte is hiervoor belangrijk, hiermee creëer je de sfeer waar jij van houdt. BoldLi interieur is hier om je te helpen.

 

We starten altijd met een gesprek bij jou thuis. Leuk om van te voren even kennis te maken toch? Daarnaast heb ik de mogelijkheid om de ruimte te bekijken en hier een duidelijk beeld van te krijgen. Hierbij let ik goed op de basis van de ruimte: denk hierbij aan muurkleuren en materiaalgebruik. Samen bespreken we wat er nog mist in je interieur. Bijvoorbeeld bijzettafels, sierkussen, extra verlichting of andere accessoires. Samen spreken wij het budget af.

 

Na de kennismaking ga ik aan de slag en maak ik een moodboard ter inspiratie. Zo ben ik goed voorbereid en worden miskopen voorkomen. Na jouw goedkeuring koop ik alle nieuwe items en accessoires voor je in en kom ik deze op een afgesproken dag bij jou thuis "stylen". Een wereld van verschil en je zult zien dat de styling alles samen brengt tot een mooie en sfeervol geheel.

 

 

Dit pakket bestaat uit:

·Kennismaking bij jou thuis

·Moodboard ter inspiratie

·Inkoop van woonaccessoires en kleine meubelen

·Afstyling in de gewenste ruimte(n)

Finishing touch (80%).jpg
Online brainstorm sessie
Finishing touch
Kleuradvies (80%) (1).jpg

Kleuradvies

De juiste kleuren zijn de belangrijkste basis voor elk interieur. BoldLi interieur verzorgt een compleet kleurplan, door rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en de lichtinval in de ruimte. 

 

De juiste kleuren zijn de belangrijkste basis voor elk interieur. Door de juiste kleuren te kiezen, komen alle elementen in de ruimte samen en creëer je een sfeervol geheel. 

Ik kom bij jou langs om jouw wensen te bespreken en de ruimte te bekijken. Daarna verzorg ik een compleet kleurplan, inclusief kleurstalen met de juiste kleurnummers en referenties voor het behang.

 

Dit pakket bestaat uit:

·Intakegesprek bij jou thuis

·Persoonlijk moodboard

·Compleet kleurplan inclusief kleurnummers, referenties voor het behang en overige materialen

·Presentatie bij jou thuis

Kleuradvies

Compleet interieuradvies

Wil je van A-Z geholpen worden met het creëren van jouw droominterieur? Kies dan voor een compleet interieuradvies. Dit pakket is geschikt als je toe bent aan een nieuw en sfeervol interieur of gaat verbouwen of verhuizen. 

We starten met een gezellig kennismakingsgesprek bij jou thuis, waar we alle woonwensen, eisen en mogelijkheden op een rijtje zetten.

Daarna ga ik aan de slag met het maken van één moodboard voor kleur & sfeer en verschillende indelingsopties. Hierdoor krijg je een beginnend beeld van hoe de ruimte eruit komt te zien. 

Na het tussengesprek waar wij samen het moodboard en de indelingsopties bespreken ga ik verder met de complete uitwerking van het interieuradvies. Een kleurplan, materialenplan, een concrete shoplijst voor meubels & accessoires en een uitgebreide 3D visualisatie... alles wat je nodig hebt voor het creëren van jouw droominterieur staat hierin! 

Na de eindpresentatie bij jou thuis, is er nog ruimte voor aanpassingen. Het eindresultaat is een compleet en gedetailleerd interieurplan, afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Hierna kun je jouw droominterieur tot uitvoering brengen en de meubels & accessoires shoppen.
 
3D pakket: 

·            Intakegesprek bij jou thuis
·            Eén moodboard voor kleur & sfeer
·            Verschillende indelingsopties
·            2D plattegrond met indelingsplan
·            Tussentijdse presentatie van moodboard en indelingsopties.
·            Kleurplan en materialenplan inclusief stalen voor jou.
·            Shopping list met linkjes voor meubels & verlichting
·            Inspiratie voor woonaccessoires
·            3D ontwerp inclusief renders
·            Presentatie definitief ontwerp bij jou thuis
 

Extra opties:
Korting op het 'Finishing Touch' pakket als je deze na een compleet interieuradvies afneemt
Offertes opvragen

Compleet interieuradvies (80%).jpg
Advies date (80%).jpg

Advies date

Zijn er dingen in huis die je zelf wilt aanpakken, maar heb je daar advies bij nodig? Kies dan voor een 'advies date': een persoonlijk advies bij je thuis waar BoldLi interieur antwoord geeft op al je interieurvragen.

Behoefte aan iets nieuws? Zijn er kleine dingen in huis die je zelf wilt aanpakken, maar lukt het niet om er een geheel van te maken? Of vind je het leuk om met interieur bezig te zijn, maar wil je graag eens met iemand in gesprek die met een frisse blik naar jouw interieur kijkt? Dan ben ik er om je te helpen. 

Kies voor een advies date: een persoonlijk advies bij je thuis waar wij antwoord geven op al je interieurvragen, advies geven over kleuren, indelingen & materialen en de benodigde tips & tricks met je delen. Zo kun je daarna zelf aan de slag en weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt om een sfeervol en uitdagend interieur te creëren. 

We nemen zo veel mogelijk stalen mee naar onze "date" zodat we meteen een mooie sfeer kunnen samenstellen. Van te voren vragen we je om een moodboard te maken met beelden die jou aanspreken. Zo kunnen we ons tijdens de Advies Date focussen op punten die jij belangrijk vindt.

Dit pakket is uiterst geschikt als je op een snelle manier een nieuwe look aan je interieur wilt geven.

Dit pakket bestaat uit:
•    Kennismakingsgesprek 
•    Advies date bij jou thuis (2 uur)
•    Advies over kleuren, materialen en indelingsopties
•    Toegang tot kleurenwaaiers en stalen waarmee we meteen een mooie sfeer kunnen samenstellen
•    Concrete oplossingen en tips waarmee je direct aan de slag kunt en een dosis inspiratie

 

Compleet interieuradvies
Advies date

Advies op maat

Geen pakket kunnen vinden wat bij jouw vraag of woonwens aansluit? Dan is een advies op maat iets voor jou. BoldLi interieur komt graag bij je langs om een persoonlijk plan op te stellen. Je ontvangt een offerte op maat, afgestemd op jouw specifieke wens.

 

Bij een advies op maat kun je o.a. denken aan de volgende elementen:
 

·2D indelingsopties

·3D-ontwerp

·Ontwerp slaapkamer / kinderkamer

·Ontwerp badkamer

·Ontwerp keuken

·Lichtplan

·Inrichten werkplek

·Maatwerk meubel

Advies op maat (80%).jpg
Advies op maat

Indelingsplan

Een indelingsplan is een belangrijke stap in het creëren van een functionele en aantrekkelijke ruimte. Het begint bij het analyseren van de ruimte, waarbij ik rekening hou met de lichtinval, de looproutes en de gebruiksdoelen. Samen bespreken we de wensen en behoeftes. Daarna ga ik aan de slag met het maken van verschillende indelingsopties.

 

Dit pakket bestaat uit:

  • Kennismakingsgesprek

  • Verschillende indelingsopties in 2D.

  • Presentatie indelingsopties bij jou thuis.

Indelingplan

Lichtplan

Vind jij het lastig om jou woning te voorzien van de juiste hoeveelheid licht en de mooiste armaturen? Dan is een lichtplan het perfecte pakket wat bij jou past. BoldLi interieur ontwerpt lichtplannen waarbij de armaturen onderdeel zijn van het interieur en een echte eyecatcher is in de ruimte. Samen bespreken we de wensen en behoeftes. Daarna ga ik voor jou aan de slag.  

Dit pakket bestaat uit:  

Kennismakingsgesprek  

Verlichtingsplan (enkel lichtpunten en armaturen)  

Presentatie lichtplan bij jou thuis.   

Lichtplan (80%).jpg
Lichtplan
bottom of page