top of page

Hi, ik ben Lisan

Mijn interesse voor kleuren en materialen begon in de kledingwinkel van mijn buurvrouw. Hier mocht ik als jong meisje helpen met het combineren en verkopen van kleding. Mijn passie voor het samenbrengen van kleuren, materialen en texturen in het interieur ontdekte ik tijdens mijn opleiding in Zwolle tot interieuradviseur

Over (80%).jpg

"Het gaat niet alleen om het herinrichten van meubels
of het kiezen van kleuren"

Over BoldLi interieur

MIJN PASSIE, JOUW DROOMINTERIEUR
FullSizeRender.jpeg

Met BoldLi interieur wil ik verrassen. Een ruimte tot leven brengen en een persoonlijk en sfeervol nieuw thuis creëren waar de bewoners trots op zijn en wat zij zelf nooit zo bedacht zouden hebben. Ik ben ervan overtuigd dat stijlen niet vooraf vaststaan en dat door de vrijheid te nemen een uniek kleurrijk en levendige interieur ontstaat.

 
Het meest interessante aspect vind ik goed luisteren naar de persoonlijke wensen van mijn opdrachtgevers. Begrijpen wat hen aanspreekt, welke elementen ze benadrukt willen zien en dit vertalen naar een praktisch, levendig en sfeervol interieur. Het gaat niet alleen om het herinrichten van meubels of het kiezen van kleuren. BoldLi combineert meubels, kleuren, materialen en texturen tot een eenheid van comfort en sfeer. 

bottom of page