top of page
IMG_9011_edited.jpg

Mijn aanbod

INTERIEURADVIES, ONTWERP EN STYLING

BoldLi interieur biedt verschillende interieuradvies pakketten aan, aansluitend bij jouw behoeftes.  Bij mij ligt de focus altijd op jouw wensen, eisen en budget.  

 
Ben jij er aan toe om van je interieur een uniek, sfeervol en praktisch geheel te maken waar je helemaal tot rust komt? De onderstaande pakketten zijn met zorg samengesteld.

Kleuradvies (80%)_edited.jpg
Online brainstorm sessie

Met een online brainstormsessie kun je eenvoudig en snel interieuradvies krijgen. Dit pakket is perfect als je een of twee uurtjes wilt sparren over kleuren en materialen en tips & tricks voor jouw interieur wilt. Daarna kun je zelf aan de slag met de uitvoering. 

Kleuradvies (80%) (1).jpg
Kleuradvies

De juiste kleuren zijn de belangrijkste basis voor elk interieur. BoldLi interieur verzorgt een compleet kleurplan, door rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en de lichtinval in de ruimte.  

Advies date (80%).jpg
Advies date

Zijn er dingen in huis die je zelf wilt aanpakken, maar heb je daar advies bij nodig? Kies dan voor een 'advies date': een persoonlijk advies bij je thuis waar BoldLi interieur antwoord geeft op al je interieurvragen.

Indelingsplan (80%)_edited.png
Indelingsplan

Een indelingsplan is een belangrijke stap in het creëren van een functionele en aantrekkelijke ruimte.

Finishing touch (80%).jpg
Finishing touch

Klopt de basis van jouw interieur, maar mis je de finishing touch? BoldLi interieur verzorgt het stylen van de ruimte, om van je interieur een sfeervol geheel te maken. 

Compleet interieuradvies (80%).jpg
Compleet interieuradvies

Wil je van A-Z geholpen worden met het creëren van jouw droominterieur? Kies dan voor een compleet interieuradvies. 

Advies op maat (80%).jpg
Advies op maat

Geen pakket kunnen vinden wat bij jouw vraag of woonwens aansluit? Dan is een advies op maat iets voor jou.

Lichtplan (80%).jpg
Lichtplan

Vind jij het lastig om jou woning te voorzien van de juiste hoeveelheid licht en de mooiste armaturen? Dan is een lichtplan het perfecte pakket wat bij jou past.

bottom of page