top of page
Render 1 (80%).jpg

Soft green

Project ‘’Soft Green’’ in Heerde, waarbij zacht groen en subtiel roze in combinatie met eiken hout een mooie basis gaan vormen van een warm thuis.  

Elke project start met het hebben van een kennismakingsgesprek waarbij ik mijn toekomstige klanten leer kennen en zij kennismaken met mijn ontwerp methode. Begrijpen wat hen aanspreekt, welke elementen ze benadrukt willen zien en dit vertalen naar een praktisch, levendig en een sfeervol interieur.  

Tijdens het kennismakingsgesprek in Heerde heb ik met veel plezier mogen luisteren naar waar mijn klanten op zijn gevallen bij het kopen van het huis, vol passie hebben zij verteld over hun thuis. 

Door het prettige gesprek en de uitgebreide informatie heb ik goed beeld gekregen en voldoet het interieurontwerp volledig aan de wensen en behoeftes.  

Zacht groen speelt de hoofdrol in het ontwerp, waarbij gebruik is gemaakt van diverse materialen. Zoals keramische tegels, behang en muurverf. Voor de warmte is er subtiel roze toegepast in combinatie met eiken hout. Het gebruik van materialen en kleuren een warm thuis creëren.

bottom of page